Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ

ΧΑΛΒΑΣ

Υλικά

1 ποτήρι του νερού λάδι
1/2 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
2/2 ποτήρια αλεύρι
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
καρύδι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει αρκετά. Αρχίζουμε τότε να ρίχνουμε τμηματικά το αλεύρι και το σιμιγδάλι. Επίσης το καρύδι ψιλοκομμένο. Αφού ψηθούν τα υλικά όλα καλά αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά σιγά το σορόπι το οποίο έχουμε βράσει με δυο ποτήρια ζάχαρη και δυο νερό. Όταν ο χαλβάς απορροφήσει όλο το σορόπι είναι έτοιμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου